Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Varaa matka

Kylpyläloma Sloveniassa

Kuvaus

Heinäkuisella kylpylämatkallamme vieraamme saavat nautinnollisen avauksen kesään Slovenian Ala-Karniolan hulppeissa maisemissa. Viisipäiväisen ohjelman aikana on mahdollista rentoutumisen ohella tutustua opastetulla retkellä myös pääkaupunki Ljubljanaan sekä kävelyretkellä viinirinteiden reunustamaan Krka-joen laaksoon. Tälläkään matkalla ei unohdeta seudun maistuvia viinejä tai ruokia. Puolihoito ohjelmaan kuuluvalla Kristal-hotellin illallisella on päivittäin hienoista paikallisista erikoisuuksista rakennettu alkupala-Bufet sekä kansainvälisen tason á la carte-pääruoka. Kristal****-kylpylähotellissa on päivittäin tarjolla monenlaisia erilaisille kohderyhmille tarkoitettuja rentouttavia hoitoja, joita voitte myös tilata kauttamme. Ohjelman lisäpalveluina tarjoamamme kävelyretken ja Ljubljanan kaupunkiretken ajoitamme tarkoituksellisesti lauantaihin ja sunnuntaihin, jotka viikonloppuna ovat ruuhkaisia päiviä kylpylän allasosastolla ja hoitojen suhteen. Lähetämme varauksenne jälkeen Kristal-kylpylän täydellisen englanninkielisen palveluhinnaston.

Matkan hintaan sisältyy:

Ohjelmassa mainitut lennot sisältäen 23 kg ruumaan menevää matkatavaraa, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa hotelllissa Kristal**** aamiaisineen ja illallisineen,  opaspalvelut ja päivystys, kuljetukset ohjelmassa mainittuihin kohteisiin mukavassa bussissa.

Lisämaksusta:

Matkustusluokan korotus, 1 hengen huone(200€), hotellimajoitus Helsinki-Vantaan lentokentällä mennessä tai tullessa. (Kysymme näistä varausvahvistuksen yhteydessä.) Kävelyretki tai bussiretki Ljubljanaan. Erilaisia käsittelyjä ja hoitoja kylpylässä.

Matkalla on tarpeen passi tai kansainväliseen matkustamiseen oikeuttava henkilötodistus.

 

Ohjelma

Torstai 22.7.

Finnairin lento Helsingistä Ljubljanaan 16.35-18.15 . Lentokentällä matkanjärjestäjän edustaja on ryhmää vastassa ja aloitetaan noin reilun tunnin kestävä bussimatka Slovenian Dolenjske Toplicen kylpyläkaupunkiin.

Matkalla kerrotaan kylpylän käytännöistä ja käydään jokaisen vieraan kanssa läpi häntä koskevat erikoistoiveet mm. hoitoja ja ruokavalioita silmälläpitäen. Majoituttuamme hotelliin Kristal**** nautimme illallisen.

Klo 20.30 illallinen.

Perjantai 23.7.

Aikaa nauttia kylpylän saunoista ja altaista. Toivotut hoidot ja lisäpalvelut suositellaan tilaamaan perjantaille ja maanantaille.

Klo 19:00 illallinen.

Lauantai 24.7.

Aamulla vierailla on mahdollisuus lähteä n. 10 km kävelyretkelle Krka-joen laakson hienoihin maisemiin Kuljemme niittyjä halkovaa pikkutietä Strazan kylään, missä nousemme alueelle tyypilliselle pienelle viinikellarille haukkaamaan välipalaa ja maistamaan seudun tyypillistä viiniä. Viinikellareiden täplittämää rinnettä palaamme Krkan varteen ja ihastuttavaa metsäreittiä takaisin kylpylälle. Reitin varrelta voidaan poimia kulkijoita auton kyytiin sateen, väsymyksen tai muun selkkauksen sattuessa. Matkaa jalan tulee n. 10 km. Kesto n. 5 tuntia, hinta 15€.

Vaihtoehtoisesti voi nauttia kylpylän palveluista.

Klo 19:00 Illlallinen.

Sunnuntai 25.7.

Aamiaisen jälkeen halukkailla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan ja Ljubljanica-joen rannan hienoihin antiikkimarkkinoihin. Matkalla pääkaupunkiin nähdään Krka-joen laakson komeimpia maisemia. Pääkaupungissa opas esittelee tämän piktoreskin mini-pääkaupungin keskustaa ja nautitaan lounas viehättävässä SPAJZA-ravintolassa.

Retken kesto n. 6 tuntia, hinta 60€.

19:00 Illallinen.

Maanantai 26.7.

Aikaa nauttia kylpylän saunoista ja altaista. Toivotut hoidot ja lisäpalvelut suositellaan tilaamaan perjantaille ja maanantaille.

19:00 Illallinen.

Tiistai 27.7.

Varhaisen aamiaisen jälkeen ajetaan Ljubljanan lentokentälle, mistä paluulento Helsinkiin lähtee 11:10 ollen perillä 14:50.

Varaaminen ja maksaminen

Matkan voi varata sähköpostitse osoitteesta varaus@normidmatkat.fi. Tai yhteydenottolomakkeellamme.

Voitte myös olla meihin yhteydessä puhelimitse numerossa 0400441491.

Laskutamme varausmaksun varauksen jälkeen ja loppulaskun matkan lähestyessä.

Lennot ja kuljetukset

Torstaina 22.7. Helsinki-Ljubljana 16.35-18.15

Tiistaina 27.7. Ljubljana-Helsinki 11.10-14.50

Kuljetukset Sloveniassa tasokkaalla pikkubussilla.