Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Varaa matka

Kylpyläloma Sloveniassa

Kuvaus

Kevään kylpylämatkallamme vieraamme saavat nautinnollisen avauksen kesään Slovenian Ala-Karniolan hulppeissa maisemissa. Viisipäiväisen ohjelman aikana on mahdollista rentoutumisen ohella tutustua opastetulla retkellä myös pääkaupunki Ljubljanaan sekä kävelyretkellä viinirinteiden reunustamaan Krka-joen laaksoon. Tälläkään matkalla ei unohdeta seudun maistuvia viinejä tai ruokia. Puolihoito ohjelmaan kuuluvalla Kristal-hotellin illallisella on päivittäin hienoista paikallisista erikoisuuksista rakennettu alkupala-Bufet sekä kansainvälisen tason á la carte-pääruoka. Balnea****-kylpylähotellissa on päivittäin tarjolla monenlaisia erilaisille kohderyhmille tarkoitettuja rentouttavia hoitoja, joita voitte myös tilata kauttamme. Ohjelman lisäpalveluina tarjoamamme kävelyretken ja Ljubljanan kaupunkiretken ajoitamme tarkoituksellisesti lauantaihin ja sunnuntaihin, jotka viikonloppuna ovat ruuhkaisia päiviä kylpylän allasosastolla ja hoitojen suhteen. Lähetämme varauksenne jälkeen Kristal-kylpylän täydellisen englanninkielisen palveluhinnaston.

Matkan hintaan sisältyy:

Ohjelmassa mainitut lennot sisältäen 23 kg ruumaan menevää matkatavaraa, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa hotelllissa Balnea**** aamiaisineen ja illallisineen,  opaspalvelut ja päivystys, kuljetukset ohjelmassa mainittuihin kohteisiin mukavassa bussissa.

Lisämaksusta:

Matkustusluokan korotus lennolla, 1 hengen huone(110€), hotellimajoitus Helsinki-Vantaan lentokentällä mennessä tai tullessa. (Kysymme näistä varausvahvistuksen yhteydessä.) Kävelyretki tai bussiretki Ljubljanaan. Erilaisia käsittelyjä ja hoitoja kylpylässä.

Matkalla on tarpeen passi tai kansainväliseen matkustamiseen oikeuttava henkilötodistus.

 

Ohjelma

Perjantai 13.5.

Finnairin lento Helsingistä Ljubljanaan 16.35-18.15 . Lentokentällä matkanjärjestäjän edustaja on ryhmää vastassa ja aloitetaan noin reilun tunnin kestävä bussimatka Slovenian Dolenjske Toplicen kylpyläkaupunkiin.

Matkalla kerrotaan kylpylän käytännöistä ja käydään jokaisen vieraan kanssa läpi häntä koskevat erikoistoiveet mm. hoitoja ja ruokavalioita silmälläpitäen. Majoituttuamme hotelliin Balnea**** nautimme illallisen.

Klo 20.30 illallinen.

Lauantai 14.5.

Aamulla vierailla on mahdollisuus lähteä n. 10 km kävelyretkelle Krka-joen laakson hienoihin maisemiin Kuljemme niittyjä halkovaa pikkutietä Strazan kylään, missä nousemme alueelle tyypilliselle pienelle viinikellarille haukkaamaan välipalaa ja maistamaan seudun tyypillistä viiniä. Viinikellareiden täplittämää rinnettä palaamme Krkan varteen ja ihastuttavaa metsäreittiä takaisin kylpylälle. Reitin varrelta voidaan poimia kulkijoita auton kyytiin sateen, väsymyksen tai muun selkkauksen sattuessa. Matkaa jalan tulee n. 10 km. Kesto n. 5 tuntia, hinta 15€.

Vaihtoehtoisesti voi nauttia kylpylän palveluista.

Klo 19:00 Illlallinen.

Sunnuntai 15.5.

Aamiaisen jälkeen halukkailla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan ja Ljubljanica-joen rannan hienoihin antiikkimarkkinoihin. Matkalla pääkaupunkiin nähdään Krka-joen laakson komeimpia maisemia. Pääkaupungissa opas esittelee tämän piktoreskin mini-pääkaupungin keskustaa ja nautitaan lounas viehättävässä SPAJZA-ravintolassa.

Retken kesto n. 6 tuntia, hinta 60€.

19:00 Illallinen.

Maanantai 16.5.

Aikaa nauttia kylpylän saunoista ja altaista. Toivotut hoidot ja lisäpalvelut suositellaan tilaamaan maanantaille ja tiistaille.

19:00 Illallinen.

Tiistai 17.5.

Aikaa nauttia kylpylän saunoista ja altaista. Toivotut hoidot ja lisäpalvelut suositellaan tilaamaan maanantaille ja tiistaille.

Klo 19:00 illallinen.

Varhaisen aamiaisen jälkeen ajetaan Ljubljanan lentokentälle, mistä paluulento Helsinkiin lähtee 11:10 ollen perillä 14:50.

Varaaminen ja maksaminen

Matkan voi varata verkkokaupan kautta tämän tekstin alapuolelta tai sähköpostitse osoitteesta varaus@normidmatkat.fi.

Tai yhteydenottolomakkeellamme.

Voitte myös olla meihin yhteydessä puhelimitse numerossa 0400441491.

Varauksen yhteydessä veloitetaan varausmaksu 250€ ja n. 1 kk ennen matkaa laskutetaan loppulasku, johon on sisällytetty vieraan toiveiden mukaiset lisäpalvelut.

Peruutustapauksissa noudatamme lakia matkailupalveluyhdistelmistä.

Lennot ja kuljetukset

Perjantaina 13.5. Helsinki-Ljubljana 16.35-18.15

Keskiviikkona 18.5. Ljubljana-Helsinki 11.10-14.50

Kuljetukset Sloveniassa tasokkaalla pikkubussilla.

1 200,00 

Virkistävä kylpyläloma kauniissa Krka-joen laaksossa Sloveniassa 13.-18.5.

24 paikkaa jäljellä

Lisämaksulliset retket

Lauantaina ja sunnuntaina kylpylässä on enemmän päiväkävijöitä, jolloin on mukavaa lähteä retkelle.

This must be a number!

This must be a number!

Matkustus

Matkustajien nimet *

Kirjoita tähän kaikkien matkalle lähtevien nimet. Jos jollakulla on erityisvaatimuksia esim. ruokavalion suhteen sen voi ilmoittaa nimen yhteydessä.

Maksa varausmaksu 250,00  per matkustaja. Loppusumma laskutetaan lähempänä matkan alkamista.