Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Kroatia


Kaikilla osaamisalueillamme olemme löytäneet luotettavia ja toimivia yhteistyökumppaneita niin kuljetus-, majoitus-, ravintola- kuin asiantuntijapalveluidenkin tiimoilta. Yrityksemme johtavia periaatteita on elinikäisen oppimisen tavoite ja laajennamme mieluusti tarjontaamme vielä muihinkin maihin.

Espanja Italia Kroatia Puola Slovakia Tanska

SplitmarketKroatian eri osista suomalaisille tutuinta on Dalmatia. Juuri Dalmatiassa voimme viedä vieraamme hienoihin luontokohteisiin, kuten Paklenican kansallispuistoon ja Zrmanja-joen kanjoniin. Dalmatian rannikon upeat kaupungit, Split ja Zadar ovat seudun eri aikakausien mosaiikkeja, joiden kaduilla, toreilla ja kujilla vierailija nauttii Välimeren elämäntavan balkanilaisesta sykkeestä. Dalmatian keittiö on yhdistelmä mannerbalkanilaista lihan käyttöä ja Adrianmeren herkkuja. Kasvissyöjällekin Kroatia sopii.

 

Myös Istrian niemimaalla kirjava menneisyys ja monet menneet vallanpitäjät näkyvät rakentamisen  ja gastronomian ohella myös asukkaiden ylpeytenä ja vieraanvaraisuutena. Ei ole ollenkaan väärin verrata Istriaa kukkulakaupunkeineen, viinirinteineen ja tryffelitammikkoneen Italian Toskanaan. Seutu kivoine metsäreitteineen sopii ulkoilijoille ja rantoja on niemimaan joka syrjällä.

Kroatia on Euroopan unionin jäsen mutta ei mukana EURO-yhteisvaluutassa eikä Schengenin sopimuksessa. Tästä syystä maassa on tarpeen heidän oma valuuttansa KUNA ja rajatarkastuksia silmälläpitäen voimassaoleva ulkomaanpassi. Kroatiassa puhutaan hyvin englantia ja saksaa. Dalmatiaan ja Istriaan on Suomesta helppo matkustaa lukuisilla eri lentoyhtiöillä.