Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Tanska


Kaikilla osaamisalueillamme olemme löytäneet luotettavia ja toimivia yhteistyökumppaneita niin kuljetus-, majoitus-, ravintola- kuin asiantuntijapalveluidenkin tiimoilta. Yrityksemme johtavia periaatteita on elinikäisen oppimisen tavoite ja laajennamme mieluusti tarjontaamme vielä muihinkin maihin.

Espanja Italia Kroatia Puola Slovakia Tanska

Tanskassa kaikki on lähellä. Suosikkejamme maassa on Jyllannin niemimaan länsirannikko Riben kaupungin tienoilla, missä voi ihailla mm. miljoonien kottaraisten iltalentoa, “mustaa aurinkoa”. Tanskalaiset rakastavat hyvää ruokaa ja olutta. Niistä riittää vieraillekin. Odotamme Tanskaan innolla etenkin oluen harrastajien seurueita, joille voimme esitellä panimoita. Tanskan-matkalla mukava pistäytymiskohde on myös Juutinrauman sillan toissa puolen Ruotsin Skåne ja Lundin vanha yliopistokaupunki. Kävely kampusalueella, kasvitieteellisessä puutarhassa ja tuomiokirkossa on siltamaksun arvoinen. Lundissa tunnemme myös oivallisen, pikkuisen salaisen ravintolan…

Tanskalaiset käyttävät oman kuningaskuntansa rahaa, kruunua. Kaikki puhuvat hyvää englantia. Myös ruotsin taidosta on Tanskassa apua. Kööpenhaminaan voi lentää edullisesti Helsingistä. Myös Keski-Jyllannin Billundiin on kesällä lentoja.