Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

KATALONIA


Kaikilla osaamisalueillamme olemme löytäneet luotettavia ja toimivia yhteistyökumppaneita niin kuljetus-, majoitus-, ravintola- kuin asiantuntijapalveluidenkin tiimoilta. Yrityksemme johtavia periaatteita on elinikäisen oppimisen tavoite ja laajennamme mieluusti tarjontaamme vielä muihinkin maihin.

Espanja Italia Kroatia Puola Slovakia Tanska

Espanjan Kataloniassa olemme jo vuodesta 2013 toteuttaneet Pyreneiden ja Costa Bravan vaelluksia. Ulkoilukohteista suosikkejamme ovatMontserratin vuori, Nurian laakso ja Cap de Creuzin niemimaa.

Suosikkikaupunkimme Kataloniassa on Girona, jossa lomallaan voi vierailla maailman parhaissa ravintoloissa ja tutustua eri aikakausien ja kulttuurien jäänteisiin rakennuskannassa. Katalonian lomalla viemme vieraamme kernaasti viinitarhoille ja luonnonhelmaan nauttimaan alkutuottajien vieraanvaraisuudesta. Herkuttelijoille suosittelemme myös keittiöllisen huoneiston vuokraamista ja vierailua jonkin kaupungin kalatorille tai kauppahalliin.

Halukkaille järjestämme kulinarismimatkoillamme myös katalonialaisen keittiömestarin tai perheenemännän keittiöohjausta. Taiteen ystävät voidaan Kataloniassa ohjata Dalin, Gaudin taikka Picasson tuotannon ja elämänvaiheiden jäljille maan lukuisissa taiteilijakodeissa ja museoissa.

Katalonian rajanaapurina on pikkuvaltio, Andorra, jossa monet vieraamme ovat viettäneet onnistuneen illan ja yön kanssamme.

Espanjassa ja Andorrassa on käytössä EURO. Matkailualalla puhutaan yleisesti hyvin englantia. Katalonian kieli on katalaani. Vierailijoiden espanjantaitoakin arvostetaan. Suomesta on helppo lentää Barcelonan lentokentälle.