Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Tshekki

Prague Castle and Charles bridgeAutamme asiakkaitamme mielellämme matkanjärjestämisessa tuntemissamme kohteissa myös Slovakian ulkopuolella. Kaikilla osaamisalueillamme olemme löytäneet luotettavia ja toimivia yhteistyökumppaneita niin kuljetus-, majoitus-, ravintola- kuin asiantuntijapalveluidenkin tiimoilta. Yrityksemme johtavia periaatteita on elinikäisen oppimisen tavoite ja laajennamme mieluusti tarjontaamme vielä muihinkin maihin.

Espanja Italia Kroatia Norja Puola Ranska Suomi Serbia Slovakia Tshekki Tanska

Tshekki on Slovakian entinen kanssaeläjä ja FINDER matkatoimistolaisille rakas kohde.Prahassa monet matkanjärjestäjät tarjoavat palvelujaan suomalaisille kävijöille ja meille onkin tärkeää antaa kaupungista erilainen ja uusi näkökulma kokeneillekin Prahan kävijöille. Kävely- ja bussiretkillämme vieraat viedään ihastumaan mm. vanhaan lastensairaalaan Vinohradyn alueen laidalla, Prahan linnan sijasta kävellään iltavalasitulle Novy Svetyn alueelle ja maisemallisiin Kinskyn puutarhoihin.

Iltamenoihin opastamme laitakaupunkien kuppiloissa ja esim. Kampa-saaren myllyllä. Paikallisella tuntemuksellamme voimme esitellä kävijöille teatteria, konsertteja ja tanssia myös turistivaltavirran ulkopuolelta… Tshekkiläisen keittiön ohella Prahassa on monia kansainvälisestikin vaativat standardit täyttäviä ravintoloita.

Pääkaupunkiakin innokkaammin olisimme valmiita esittelemään Böömin ja Määrin muita ihmeitä. Lähellä sydäntämme ovat mm. eteläisen Määrin entisen loistokkaat viinikaupungitValtice, Mikulov ja Lednice, jotka on kätevää yhdistää Keski-Euroopan kierrokseen mistä suunnasta tahansa. Luonnonmuodostelmiensa takia ainutlaatuiset Böömin paratiisin seudut ovat retkeilyalueena suosikkimme. Megaliitit ja monoliitit ym. kivimuodostelmat on pakko uskoa todeksi ne itse nähtyään. Alueelle voi Prahasta ajaa n. 1,5 tunnissa.

Trosky

Prahskal

Hrubskal2

Hrubskal

hrenska

Brana

Tshekit ovat välttäneet Euroopan talous – ja rahaliittoon liittymisen ja käyttävät omaa valuuttaansa kruunua tai korunaa. Tshekkiin voi Suomesta lentää päivittäin monella eri lentoyhtiöllä.