Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Italia

romeAutamme asiakkaitamme mielellämme matkanjärjestämisessa tuntemissamme kohteissa myös Slovakian ulkopuolella. Kaikilla osaamisalueillamme olemme löytäneet luotettavia ja toimivia yhteistyökumppaneita niin kuljetus-, majoitus-, ravintola- kuin asiantuntijapalveluidenkin tiimoilta. Yrityksemme johtavia periaatteita on elinikäisen oppimisen tavoite ja laajennamme mieluusti tarjontaamme vielä muihinkin maihin.

Espanja Italia Kroatia Puola Slovakia Tanska

Italiassa pohjoisempi puolisko on meille tutuinta aluetta. Suosittelemme maisemiensa vuoksiLigurian rannikkoreittiä, jonne vieraamme mielluusti viemme. Toscanassa marmorikaupunkiCarrarassa voimme majoittaa vieraat mahtavimpien maisemien ääreen Radar-hotellissa.

Itse maailman ihmeellisimmässä pääkaupungissa, Roomassa, vahvuutenamme on edullisten palveluiden tuntemus ja tärkeimpien nähtvyyksien järkevä reititys. Rooman lähialueiden pikkukohteet kuten Laco di Bracciano tai Tivoli ovat aina sävähdyttäneet vieraitamme.

Emiglia Romanan seudulla, niemimaan itäpuolella useimmat haluavat vierailla San Marinon vuoristasavallassa, jonne vieraamme viemme hieman vaihtoehtoista reittiä. Dolomiitit, suuret järvet Garda ja Como sekä Verona ja ainutlaatuinen Venetsia ympäröivine maaseutuineen ovat kohteita, joiden luona tunnemme mukavia paikallisia yrittäjiä.

Italia on alkuperäinen osa EURO-aluetta ja yhteisvaluutta on käytössä myös pikkuvaltioissa San Marino ja Vatikaanivaltio. Rooman ja Venetsian lentokentille Suomesta on lähtöjä päivittäin.

Venezia

Normidmatkojen maksuvaihtoehdot