Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Vesi ja energia ammattilaisille

Normid Consult tarjoaa vesi- ja energia-alan yrityksille mittatilaustyönä tutustumismatkoja kohteisiin, joissa on mahdollista tutustua paikallisten asiantuntijoiden opastamina alan nykykäytäntöihin ja historiallisiin vaiheisiin. Yhteistyökumpaniemme ammatillinen asiantuntemus ja meidän kokemuksemme liike- ja seuramatkojen järjestäjänä takaavat yrityksille yhteistyökumppaneineen onnistuneen ja antoisan ekskursion.

Laajentuvassa asiantuntijaverkossamme ovat tällä hetkellä mm. Bratislavan lämpölaitokset, Bratislavan vesilaitos, tuulisähköyrityksiä Ala-Itävallasta, Cunovon, Gabcikovon ja Mosonin vesivoimalaitokset sekä joitakin pieniä voimaloita Slovakian ylängöillä.  Katalonian Pyreneillä esittelemme mielellämme Nurian laakson turbiinijärjestelmiä ja erilaisia vuoristojokien vedenottamoita sekä puhdistamoita.

Etsimme jatkuvasti kontakteja myös erilaisia voimaloita sekä lämmönsiirtojärjestelmiä rakentavista yrityksistä etenkin Itävallasta.

Asiakkaan toiveiden mukaan voimme painottaa vierailuissa joko kyseessä olevaa infrastruktuuria rakentavaa, sitä ylläpitävää tai käyttävää toimialaa.

Historiallisia kohteita, joiden perusteella on jännittävää perehtyä alan käytännölliseen menneisyyteen voidaan yhdistää ohjelmaan. Tonavan laaksossa Pienten Karpaattien kanavointijärjestelmä vesimyllyineen, Bratislavan vesimuseo tai esim. roomalaisaikaisen Carnuntumin kaupungin uudelleen rekonstruoidut lämmitysjärjestelmät.
Kataloniassa Ferrerin akveduktit, Gironan arabialaiset kylpylät lämmitys- ja kiertovesijärjestelmineen jne.

Matkanjärjestäjänä ja kontaktien luojana toimintaamme ohjaa ennen kaikkea yhteisymmärrys ja kommunikointi toimeksiantajan kanssa kaikkiin ohjelman yksityiskohtiin liittyen. Ensisijainen toiveemme on matkaa suunnittelevan työryhmän mahdollisimman varhainen tapaaminen ja jatkuva yhteydenpito kaikkien matkan yksityiskohtien tiimoilta.

Vierailun oheisohjelman suunnittelemisessa ja järjestämisessä otamme mielellään huomioon kaikki asiakkaan toiveet.

Normid Consult odottaa mielenkiinnolla yhteistyötä suomalaisten osaajien kanssa hankkiessamme uutta tietoa ja kokemusta ympäristön ja asiakkaiden palvelemiseksi.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous!