Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Varaa matka

Siiderikerhon Budapest ja Kosice

Kuvaus

Siiderikerho on tuoteryhmämme, jonka puitteissa tulemme toteuttamaan edullisia ja mutkattomia rentoutumisresisuja kaikelle kansalle, jota kiinnostavat erilaiset hedelmäjuomat ja rento kultuuri sellaisia nautiskellen. Ensimmäinen Siiderikerhon matka tehdään elokuussa Unkarin pääkaupunkiin Budapestiin ja Slovakian Kosiceen. Vierailemme kahdella nuorella siiderin tuottajalla ja nautimme kahden kaupungin parhaista puolista. Matkan tarkoituksena on SIIDERIKERHOmme hengessä koota yhteen monenikäisiä, matkailunnälkäisiä siiderien ja viihtymisen ystäviä. Toivomme sidukkamatkalaisten löytävän tiensä myös tämän tuoteryhmän tuleville reissuille. Matkanjärjestäjän tarjoamat ateriat ovat pääsääntöisesti kasvisruokaa mutta grillaukseen otamme mukaan myös makkaraa.

Matkan kohokohtia ovat tietenkin Siideritehtaat OPRE ja BUDAPRES mutta myös viihtyisät kosicelaispaikat sekä retkemme luonnonhelmaan Alpinka-laaksoon minijunalla.


Tiistai-lauantai matkalle lähdetään oletetusti kevyillä kantamuksilla ja mukavalla mielellä. Kevennämme siis matkan hintaakin varaamalla lennoille lähtökohtaisesti pelkän käsimatkatavaran.

Matkan hinta on 500€ sisältäen:

Finnairin suorat lennot Helsinki-Budapest-Helsinki käsimatkatavaralla, muut mainitut kuljetukset autolla ja junalla, majoitukset mainituissa hotelleissa aamiaisineen, 2 lounasta ja torstain grillattavat, vierailut 2 siiderin tuottajalla runsaine maistiaisineen. ympärivuorokautinen matkanjohtajan palvelu.

Lisämaksusta:

Lentoluokan korotus, yhdenhengen huone.


Ohjelma

Tiistai
Lento Helsingistä Budapestiin lähtee 9.55. Lentoasemalla on aina syytä varautua jonoihin turvatarkastusta silmällä pitäen, joten suosittelemme saapumista jo klo 8. Autoilijoita ja kauempaa tulleita autamme mieluusti lentokenttähotellin ja -pysäköinnin järjestämisessä. Budapestissa ajelemme heti lentokentältä Budapestin Keleti-rautatieasemalle, missä lounastetaan asemaravintolassa.

14.30-17.59 ajellaan junalla Slovakian itäiseen suurkaupunkiin, Kosiceen, missä perillä majoitutaan hotelliin Penzion Grand***. Illalla lähdetään tutustumaan keskustaan.

Keskiviikko
Aamiaisen jälkeen kierretään läheisten käsityöläiskorttelien puodeissa ja työpajoissa. Puolilta päivin otetaan sitten raitiovaunu Kosicen Jazero-järvelle. Järven rannassa laajentavat sidukkabisnestään Oprendekin veljekset OPRE-siideritehtaalla. Samassa yhteydessä heillä on kiva maistelupaviljonki ja baari. Tehtaan väki esittelee meille tuotantotiloja ja suurimmaksi osaksi omatekoisia laiteratkaisuja. Maistelemme paviljongissa näytteitä OPREn laajasta valikoimasta ja juttelemme siiderintuotannon vaiheista.

Illemmalla vierailemme kosicelaisella huvittelualueella elokuvateatteri USMEVilla. (Heidän ohjelmansa varmistuu myöhemmin. Siellä on aina jotain hauskaa meneillään.)

Torstai
Aamiaisen jälkeen tutustumme Kosicen kulttuuripääkaupunki-vuoden 2013 tärkeimpään näyttämöön, vanhaan tupakkatehtaaseen rakennettuun kulttuurikeskukseen. Sieltä jatkamme iltapäivän aluksi museoidulla junalla Alpinka-laakson ulkoilualueelle grillailemaan ja nauttimaan matkaohjelman hengen mukaisesti ulkopeleistä ja siideristä. Palaamme junalla tai bussilla.

Perjantai
Aamiaista nautittuamme ajelemme 10.01-13.30 junalla taas Budapestiin. Unkarin pääkaupungissa majoitumme viimeiseksi yöksi hotelliin Benczur***. Iltapäivällä lähdetään kiertämään läheiselle Kaupunginpuiston alueelle rakennettuja uusia kulttuurirakennuksia. Matkalaisilla on halutessaan mahdollisuus vierailla esim. musiikkikeskuksessa, etnografisessa tai kuvataiteen museossa ja vaikkapa eläintarhassa. Alueella on myös Szechenyin kylpylä ja mukavia polkuja ja terasseja. Illalla voidaan tehdä kierros vilkkaimpien huvittelukorttelien tuntumassa.

Lauantai
Klo 11 tienoissa luovutamme Benczur***-hotellissa huoneet ja bussi noutaa meidät lähtöpäivän retkellemme. Ajamme ulos kaupungista ja Etyekin kylään, missä omenoitaan prässäilee BudaPres-siideritalo. Vietämme iltapäivän tuotantoon ja tuotteisiin tutustuen ja nautimme vielä lounasta ennen lentokentälle lähtöä klo 16.00. Iltalento Budapestista Helsinkiin 19.00-22.20.

Tarvittaessa autamme kauempaa matkaan lähteneitä vieraitamme varaamaan yhteistyöhotellimme lentokentän tuntumasta myös paluun yhteyteen.

Lennot ja kuljetukset

Finnairin lennot

16.8. Helsinki – Budapest 9.55-11.15

20.8. Budapest-Helsinki 19.00-22.20

Varaaminen ja ehdot

Matkan voi varata verkkokaupan kautta tämän tekstin alapuolelta tai sähköpostitse osoitteesta varaus@normidmatkat.fi.

Tai yhteydenottolomakkeellamme.

Voitte myös olla meihin yhteydessä puhelimitse numerossa 0400441491.

Varauksen yhteydessä veloitetaan varausmaksu 150€ ja n. 1 kk ennen matkaa laskutetaan loppulasku, johon on sisällytetty vieraan toiveiden mukaiset lisäpalvelut.

Peruutustapauksissa noudatamme lakia matkailupalveluyhdistelmistä.

Pakkaaminen

Elokuinen sää Keski-Euroopassa on kesäinen, jopa kuuma. Tälle matkalle voi pakata mukaan 8kg käsimatkatavaraa. Repun tulisi soveltua myös lyhyeen kävelymatkaan Kosicen hotellin ja aseman välillä.

500,00 

8 paikkaa jäljellä

Matkustus

Matkustajien nimet *

Kirjoita tähän kaikkien matkalle lähtevien nimet. Jos jollakulla on erityisvaatimuksia esim. ruokavalion suhteen sen voi ilmoittaa nimen yhteydessä.

Maksa varausmaksu 150,00  per matkustaja. Loppusumma laskutetaan lähempänä matkan alkamista.