Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Varaa matka

Malmin MÄSKIT olutmatka Kroatiaan

Kuvaus

Olutseuran suostumuksella mukavat ihmiset myös Malmin Mäskien ulkopuolelta saavat osallistua!

Alkukesän matka suuntautuu 2022 kesäkuussa Kroatian upeisiin maisemiin. Keskiviikosta sunnuntaihin kestävällä vierailulla saadaan maan kauneimmista kolkista hyvä kuva.

Keskiviikko 8.6.

AirBalticin lento lähtee Helsingistä 5.35 laskeutuen Riikaan 6.35 Vaihdon jälkeen jatketaan Kroatian Rijekaan 8.00-9.25. Kroatiahan on vielä Schengenin sopimuksen ulkopuolella, mutta Riiassa on hyvin aikaa passintarkastukseen.

Rijekan lentokentältä ajetaan iltapäivällä reilu tunti Kroatian Istriaan pieneen Buzetin kaupunkiin. Matkan varrella ihailemme Opatijan kaupunkia ja sen rantabulevardeja. Merivesikin on lämmintä, jos joku pulahtaa uimaan. lounas. Perillä Buzetissa vieraillaan pienellä BRUMAN-panimolla.

KOKO OLESKELUN AJAN MAJOITUMME HOTELLISSA FONTANA.

Torstai 9.6.

Aamiaisen jälkeen ajelemme tutustumaan maailman pienimpään kaupunkiin Humiin. Siellä on vain vaivaiset 26 asukasta. Pikkukaupungin jälkeen ajamme Istrian länsirannikon komeaan linnoituskaupunkiin Poreciin, missä nautitaan lounasta ja tutustutaan kaupunkiin Matin asiantuntevalla viitoituksella. Iltapäivällä palataan Buzetiin, missä tutustumme Favorit-suurpanimoon.

Perjantai 10.6.

Ajamme vierailemaan Bujessa San Servolo-panimolla. Pienpanimon lisäksi näemme hienoimpia istrialaismaisemia. Ajelemme vierailemaan paikallisilla yrittäjillä. Tapaamme oliivinviljelijäperheen, jolla on myös maistuvat viiniviljelmät. Vierailemme myös tryffelituotteita valmistavalla pientilalla. Lounaan nautimme bussiyrittäjämme majatalossa VOLTE Miestä väkevämpiä voimme illemmalla maistaa AURA-tislaamolla.

Lauantai 11.6.

Aamupäivällä teemme kävelyn ylös Buzetin linnoituskaupunkiin. Iltapäivällä on vuorossa maatilavierailu Buzetin lähikylässä, missä Majcanin perhe kasvattaa lehmiä ja valmistaa maidoista juustoja ja jugurtteja. Illalla ihastumme Balkanin keittiöön Elviksen grilliravintolassa.

Sunnuntai 12.5.

Matkaan Rijekan lentokentälle on lähdettävä jo varhain aamulla, sillä lento Riikaan lähtee jo 10.05 ja saapuu 13.25. Riiasta Helsinkiin jatketaan 14.40. Lento on perillä 15.40

Hintaan sisältyvät lennot, aamiaiset, päivittäinen lounas tai illallinen, kaikki mainitut maistajaiset ja vierailut, siirtymiset paikanpäällä ja opastuspalvelu.

Aterioita on sovittu moniin paikkoihin, joissa hyvä hintataso ja ruoka.

Hinta: 930€/vieras majoitettuna jaetussa 2 hengen huoneessa. 1000€ yhden hengen huoneessa.

Ilmoitathan osallistumisesta Matille, matti@normidmatkat.fi tai 0400441491 mahdollisimman pian!
Matkan voi myös varata verkkokaupasta suoraan.

930,00 

Matka on loppuunmyyty :(

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,