Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Varaa matka

Kylpyläloma Sloveniassa Heinäkuussa

Kuvaus

Kesän kylpylämatkallamme vieraamme saavat nautinnollisen rentoutumisviikon Slovenian Ala-Karniolan hulppeissa maisemissa. Viisipäiväisen ohjelman aikana rentoutumisen ohella tutustutaan opastetulla retkellä myös pääkaupunki Ljubljanaan sekä kävelyretkellä viinirinteiden reunustamaan Krka-joen laaksoon. Päivän retki tehdään myös meren rantaan Kroatian Opatijaan. Tälläkään matkalla ei unohdeta seudun maistuvia viinejä tai ruokia. Puolihoito ohjelmaan kuuluvalla Kristal-hotellin illallisella on päivittäin hienoista paikallisista erikoisuuksista rakennettu alkupala-Bufet sekä kansainvälisen tason á la carte-pääruoka. Balnea****-kylpylähotellissa on päivittäin tarjolla monenlaisia erilaisille kohderyhmille tarkoitettuja rentouttavia hoitoja, joita voitte myös tilata kauttamme. Ohjelman lisäpalveluina tarjoamamme kävelyretken ja Ljubljanan kaupunkiretken ajoitamme tarkoituksellisesti lauantaihin ja sunnuntaihin, jotka viikonloppuna ovat ruuhkaisia päiviä kylpylän allasosastolla ja hoitojen suhteen. Lähetämme varauksenne jälkeen Kristal-kylpylän täydellisen englanninkielisen palveluhinnaston.

Matkan hintaan sisältyy:

Ohjelmassa mainitut lennot sisältäen 23 kg ruumaan menevää matkatavaraa, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa hotelllissa Kristal*** aamiaisineen ja illallisineen, tulopäivänä lounas Ljubljanassa. Kylpyläpalveluiden käyttö, opaspalvelut ja päivystys, kuljetukset ohjelmassa mainittuihin kohteisiin mukavassa bussissa. Kävelyretki Krkan laaksoon ja bussiretki Opatijaan.

Lisämaksusta:

Matkustusluokan korotus lennolla, 1 hengen huone (100€), hotellimajoitus Helsinki-Vantaan lentokentällä mennessä tai tullessa. (Kysymme näistä varausvahvistuksen yhteydessä.)  Erilaisia käsittelyjä ja hoitoja kylpylässä.

Matkalla on tarpeen passi tai kansainväliseen matkustamiseen oikeuttava henkilötodistus.

Voitte tiedustella kylpylälomalle myös muita ajankohtia ja kestoja!

 

Ohjelma

Torstai 18.7.

Finnairin lento Helsingistä Ljubljanaan 7.05-8.40. Lentokentällä matkanjärjestäjän edustaja on ryhmää vastassa. Matkan ensimmäinen etappi on Slovenian pääkaupunki Ljubljana, missä tutustutaan kävellen keskustaan ja nautitaan lounasta balkanilaistyylisessä grilliravintolassa. Tämän jälkeen ja aloitetaan noin reilun tunnin kestävä ajomamatka Slovenian Dolenjske Toplicen kylpyläkaupunkiin.

Matkalla kerrotaan kylpylän käytännöistä ja käydään jokaisen vieraan kanssa läpi häntä koskevat erikoistoiveet mm. hoitoja ja ruokavalioita silmälläpitäen. Majoituttuamme hotelliin Kristal***

Majoittumisen ja levon jälkeen kierretään kävellen kylpyläkaupunki, jolloin vieraat saavat kuvan palveluista.

Nautimme illallisen hotellissa.

Perjantai 19.7.

Aikaa nauttia kylpylän saunoista ja altaista. Toivotut hoidot ja lisäpalvelut suositellaan tilaamaan  perjantaille tai maanantaille.

Illallinen.

Lauantai 20.7.

Aamulla vierailla on mahdollisuus lähteä n. 10 km kävelyretkelle Krka-joen laakson hienoihin maisemiin Kuljemme niittyjä halkovaa pikkutietä Strazan kylään, missä nousemme alueelle tyypilliselle pienelle viinikellarille haukkaamaan välipalaa ja maistamaan seudun tyypillistä viiniä. Viinikellareiden täplittämää rinnettä palaamme Krkan varteen ja ihastuttavaa metsäreittiä takaisin kylpylälle. Reitin varrelta voidaan poimia kulkijoita auton kyytiin sateen, väsymyksen tai muun selkkauksen sattuessa. Matkaa jalan tulee n. 10 km. Kesto n. 5 tuntia.

Vaihtoehtoisesti voi nauttia kylpylän palveluista.

Illlallinen.

Sunnuntai 21.7.

Halukkaiden kanssa teemme retken meren rantaan Kroatian maineikkaaseen kylpyläkaupunkiin Opatijaan. Ajomatka mennen tullen kestää noin 1,5 tuntia. Opatijassa tutustutaan kävellen rantapromenadiin ja keskustaan. Tämän jälkeen on vapaata aikaa uimiseen, valokuvailuun ja lounaaseen. Paluumatkalla pysähdytään Slovenialaiselle pienpanimolla oluelle. Retken kesto n. 7 tuntia. Hinta 80€.

Klo 19:00 illallinen.

Maanantai 22.7.

Aikaa nauttia kylpylän saunoista ja altaista.

Päivän voi viettää myös Toplicessa, josta voi esim. ajaa bussilla Novo Meston kaupunkiin noin puolessa tunnissa.

Tiistai 23.7.

Varhaisen aamiaisen jälkeen ajetaan Ljubljanan lentokentälle, mistä paluulento Helsinkiin 9.25-13.05

Varaaminen ja maksaminen

Matkan voi varata verkkokaupan kautta tämän tekstin alapuolelta tai sähköpostitse osoitteesta varaus@normidmatkat.fi.

Tai yhteydenottolomakkeellamme.

Voitte myös olla meihin yhteydessä puhelimitse numerossa 0400441491.

Varauksen yhteydessä veloitetaan varausmaksu 350€ ja n. 1 kk ennen matkaa laskutetaan loppulasku, johon on sisällytetty vieraan toiveiden mukaiset lisäpalvelut.

Peruutustapauksissa noudatamme lakia matkailupalveluyhdistelmistä.

Lennot ja kuljetukset

Torstai 18.7. Helsinki-Ljubljana 7.05-8.40

Tiistai 23.7. Ljubljana-Helsinki 9.25-13.05

Kuljetukset Sloveniassa tasokkaalla pikkubussilla tai henkilöautolla.

1 250,00 

Virkistävä kylpyläloma kauniissa Krka-joen laaksossa Sloveniassa 18.-23.7.

8 paikkaa jäljellä

Matkustus

Matkustajien nimet *

Kirjoita tähän kaikkien matkalle lähtevien nimet. Jos jollakulla on erityisvaatimuksia esim. ruokavalion suhteen sen voi ilmoittaa nimen yhteydessä.

Maksa varausmaksu 350,00  per matkustaja. Loppusumma laskutetaan lähempänä matkan alkamista.