Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Varaa matka

Kuohuviinit Unkarissa, Slovakiassa ja Itävallassa

Kuvaus

Ensimmäinen Kuohuviinikerho-matkamme suuntautuu Tonavan laakson viinimaille kaikkein kauneimpaan kesäaikaan. Matkalla vierailemme kuudella kuohuviinin tuottajalla ja näemme upeat kaupungit Sopronin, Bratislavan ja Wienin. Kuohuviinien tuotannon lisäksi tutustumme myös esim. Pannonhalman luostarin kirjastoon ja vanhaan slovakialaiseen vesimyllyyn.

Nautimme jokaisena päivänä myös seutujen parhaiden ravintoloiden tarjonnasta.

Ohjelman hintaan, 1150€ sisältyvät: mainitut lennot ja kuljetukset, viininvalmistajien esittelyt, 3 lounasta, 2 päivällistä, majoitus ****-hotelleissa jaetuissa 2h-huoneissa, aamiaiset sekä asiantuntija-opastus.
Lisämaksusta: Majoitus 1h-huoneessa 180€.

 

Ohjelma

Tiistai 23.8.

Lento Helsingistä Wieniiniin lähtee 8.30. Lentoasemalla on aina syytä varautua jonoihin turvatarkastusta silmällä pitäen, joten suosittelemme saapumista varhain. Autoilijoita ja kauempaa tulleita autamme mieluusti lentokenttähotellin ja -pysäköinnin järjestämisessä. Vieraiden saavuttua aamulennolla emme jää Wieniin pidemmälti vaan ajelemme Neusiedler-järven, tuntumaan, missä lounastamme ja vierailemme Szigeti-kuohuviinin tuotantokellareissa. Viinitalon edustaja esittelee meille tuotantometodeja 6 yhtiön tuotetta. Esittelyn jälkeen Szigetillä voi tehdä ostoksia. Vierailun jälkeen majoitumme hotelliin PANNONIA**** Unkarilaisessa Sopronin pikkukaupungissa.

Keskiviikko 24.8.

Vierailu Taschner- viini- ja kuoharitilalla, kiertoajelu Neusiedeler-järven länsirannan viinimailla. Illalla kävely kaupungin muureilla. Illallinen tunnelmallisessa puistoravintolassa Deak Etterem

Torstai 25.8.

Aamulla pakkaamme tavarat mukaan Sopronissa ja lähdemme tutustumaan muihin Unkarin länsilaidan seutuihin. Ensimmäinen kohteemme on Pannonhalma. Yli tuhatvuotinen luostarilinnoitus kohoaa komeana maamerkkinä alangon yläpuolelle. Matka halki viljelytasankojen ja näkymä ylhäältä luostarinkukkulalta ovat häikäiseviä. Luostarilla vierailemme upeassa kirjastosalissa, missä kuulemme benediktiaanien vaiheista Keski-Euroopassa. Luostarin viinikellarilla saamme maistaa heidän kuohuviiniään sekä parhaita muitakin viinejä. Lounaalle ajamme Györin kaupunkiin, missä teemme pienen kävelykierroksen ennen lähtöämme Bratislavaan. Slovakian pääkaupungissa kuohuviiniperinne juontaa aina Napoleonin aikaan ja kaupungissa maistelemmekin Hubert-kuohuviinitalon eri viinejä. Illan hämärissä teemme tutustumiskävelyn Bratislavan näkemisen arvoisille kujille ja aukioille.
Hotellimme Bratislavassa on DEVIN**** keskustassa, Tonavan rannassa.

Perjantai 26.8.

Vietämme päivän Pienten Karpaattien viininviljelysseuduilla. Ensimmäinen vierailumme on Hacajin kuohuviinitalolla Pezinokin pikkukaupungissa. Iltapäivä huipentuu Dolanyn kylän vanhalla vesimyllyllä, missä Demovicin perhe pitää pientä viinitilaansa. Vielä ei tiedetä, onko myllyn viineistä kesällä tarjolla kuplivaista mutta hyviä tuotteita yhtä kaikki. Nautimme seudulle tyyypillisen juhlapäivällisen, paahdettua hanhea lisukkeineen. Illaksi palaamme Bratislavaan.

Lauantai 27.8.

Lähtöpäivän aamuna suuntaamme Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Tunnin ajomatkan varrella näemme roomalaisaikaisia rakennuksen jäänteitä ja Tonavan maisemia. Wienissä tutustumme Döblingin alueen perinteikkääseen kuohuviinitaloon Schlumberger ja nautimme herkullisen wieniläislounaan. Kaupungilla teemme opastetun kävelykierroksen ja aikaa jää myös keskustan ihailulle. Lentokentälle on keskustasta lyhyt ajomatka. Sinne siirrymme hyvissä ajoin. Paluulento on perillä Helsingissä klo 22.35.

Tarvittaessa autamme kauempaa matkaan lähteneitä vieraitamme varaamaan yhteistyöhotellimme lentokentän tuntumasta myös paluun yhteyteen.

Lennot ja kuljetukset

Tiistaina 23.8.2022 Helsinki – Wien 8:30-9:55

Lauantaina 27.8.2022 Wien – Helsinki 19:15-22:35

Lennot sisältävät käsimatkatavaran lisäksi ruumaan menevän matkatavaran max. 23kg . Neuvomme mieluusti kuohuviinipullojen turvallisessa pakkaamisessa. Lisämaksusta lennolle voi tilata myös erilaisia aterioita.

Kuljetukset ohjelman eri paikkoihin toteutetaan tasokkaalla pikkubussilla.

Varaaminen ja ehdot

Matkan voi varata verkkokaupan kautta tämän tekstin alapuolelta tai sähköpostitse osoitteesta varaus@normidmatkat.fi.

Tai yhteydenottolomakkeellamme.

Voitte myös olla meihin yhteydessä puhelimitse numerossa 0400441491.

Varauksen yhteydessä veloitetaan varausmaksu 250€ ja n. 1 kk ennen matkaa laskutetaan loppulasku, johon on sisällytetty vieraan toiveiden mukaiset lisäpalvelut.

Peruutustapauksissa noudatamme lakia matkailupalveluyhdistelmistä.

1 150,00 

Kuohuviinikerhon makumatka kolmen maan maisemiin.

12 paikkaa jäljellä

Matkustus

Matkustajien nimet *

Kirjoita tähän kaikkien matkalle lähtevien nimet. Jos jollakulla on erityisvaatimuksia esim. ruokavalion suhteen sen voi ilmoittaa nimen yhteydessä.

Maksa varausmaksu 250,00  per matkustaja. Loppusumma laskutetaan lähempänä matkan alkamista.