Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Syksyn virtuaalimatkoja

Syksyn virtuaalimatkoja


Matkailun vapautumista ja rajojen aukeamista odotellessamme olemme aloittaneet tulevien vuosien kohteidemme markkinoinnin ajantasalla verkossa lähetettävillä virtuaalikierroksilla. Kesän ja syksyn kuukausina asiakkaidemme suosikki-matkanjohtaja, Matti esittelee erilaisia kohteita paikanpäältä verkon välityksellä ja ystävämme voivat kaikkea tätä sitten kotisohvalta seurata. HELPPOA, HAUSKAA JA MIKÄ PARASTA, JOPA ILMAISTA!

Virtuaalikierrokset toteutetaan FACEBOOKin live-lähetyksinä, joita pääsee seuraamaan, vaikka ei olisi edes Facebook-käyttäjä. Tilaajille annamme linkin kulloiseenkin lähetykseen. Tarvitset siis vain normaalin verkkoyhteyden ja puhelimnen tai tietokoneen.

Lähetyksille on määritelty pikkiriikkinen hinta, joidenkin ollessa kuitenkin kaikille maksuttomia. Osallistumisista tehdään joulukuussa yhteenveto, jossa ynnäillään laskutettava summa. Juuri parahiksi veronpalautusten aikaan. Ennen laskutusta julkaistaan vuoden 2022 katalogimme, josta jonkin reissun tilaavat asiakkaat saavat kaikki live-lähetyksemme maksutta, kuten myös kuluvan vuoden matkoille osallistuneet.

Perustamme uuden sähköpostilistan, jolla näistä nojatuolimatkoista kerrotaan. Ilmoittaudu kiinnostuneeksi sähköpostiosoitteeseen: varaus@normidmatkat.fi ja teemme sinulle ”tilin” virtuaaliseuraajana! Lyhyt viesti riittää. Ilmoittauduttuasi jollekin kierrokselle saat joko FB-kutsun tai osallistumiskoodin, jos et ole FB-käyttäjä. Lasketaan sitten loppuvuonna yhteen nämä.

-Lähetyksiin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja voivat katsoa striimin. Vaikkapa kavereiden kanssa.
-Pidän kirjaa osallistuneista ja ynnäilen katsomiset loppuvuodesta laskuksi. Tässä on 24% alv.
-Jos jollakulla tulee selkeä este katsoa lähetys, niin ei laskuteta.
-Jos tekniikka pottuilee tai joudutaan perumaan tai siirtämään juttuja sään vuoksi niin ei laskuteta, mikäli et pääse ruudun ääreen.

Syyskuussa toteutamme ainakin seuraavat virtuaalilähetykset:

Torstaina 9.9. klo 19.00 Ljubljanan linna ja keskustan eri alueet 12€
Lauantaina 18.9. klo 17.00 Wien wieniläisen paikallisoppaan, Veronikan ja Matin esittelemänä 15€
Tiistaina 21.9. klo 19.00 Trnava – pieni Rooma, kirkoistaan ja vanhasta yliopistosta tunnettu Slovakian kaupunki 10€

Ja lokakuussa ollaan menossa ainakin Nizzaan, Marseilleen, Saint tropeziin, Gironaan, Barcelonaan, Trevisoon ja Venetsiaan! Näistä kerrotaan aikatauluja myöhemmin.

ILMOITTAUDU SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SEURAA TARJONTAA NORMID-MATKATOIMISTON FACEBOOK-SIVULLA. Et sitoudu mihinkään ennenkuin tilaat ”reissun”.