Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Syksyn vesi- ja energiamessuja Italiassa!

Syksyn vesi- ja energiamessuja Italiassa!


Syksyllä 2019 haluamme tarjota vesi- ja energia-alan yrityksille mahdollisuutta vierailla kiinnostavilla messuilla.

23.-26.10. Cremonassa, Italiassa järjestetään tärkeät bioenergian, karjataloustekniikan ja hydrotekniikan messut BIOENERGY ITALY

Cremonan sijainti keskellä Pohjois-Italian viljelys- ja teollisuusalueita mahdollistaa vierailut monenlaisille bioenergia-alan toimijoille, joiden piirissä matkanjärjestäjällänne on kasvava verkosto. Brescian seudulla on viljalti biokaasu-alan laitevalmistajia ja muutaman tunnin ajomatkan sisällä löytyy monenlaisia eri tekniikoita soveltavia märkä- ja kuivamadätyslaitoksia.

Cremona on parhaiten saavutettavissa Suomesta lentäen Helsingistä Milanon kautta. Kaakkoissuomalaisilla on mahdolllisuus lentää myös Lappeenrannasta Bergamoon.

5.-8.11. Italian Riminissä voitte avustuksellamme osallistua ECOMONDO 2019– messuille.  Myös Riminiltä vieraillamme on mahdollisuus tutustua monenlaisiin ammatillisiin kohteisiin.

Riminille on marraskuussa lennettävä Helsingistä vaihtolennolla, joita on tarjolla monenlaisia.

Mikäli yrityksenne syksyn ohjelmaan vielä sopii vierailu kiinostavilla messuilla, NORMID-MATKAT voi räätälöidä asiakkaallemme sopivan messuvierailu-ohjelman kuljetuksineen, vierailuineen ja oheisohjelmineen. Suosittelemme ottamaan nopeasti yhteyttä, jotta ehdimme suunnittelemaan teille kokonaisvaltaisesti antoisan messumatkan!