Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Puola

Puolan tämänhetkisen poliittisen tilanteen vuoksi olemme keskeyttäneet tarjonnan ja tuotannon maahan. Puola on vuosia ollut yksi Normid-Matkojen suosikkikohteista, missä yhteistyö paikallisten sidosryhmien kanssa on toiminut moitteettomasti. Asiakkaamme ovat kautta vuosien olleet ihastuneita Puolan kohteidemme ystävälliseen asiakaspalveluun ja yleiseen toiminnallisuuteen. Kannanottona LAKI JA OIKEUS-puolueen (PiS) arvojemme vastaiseen poliittiseen linjaan emme kuitenkaan halua viedä maahan asiakkaitamme ennen kuin maassa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Pienenä yrityksenä suuntaamme tämän viestin ennen kaikkea puolalaisille äänestäjille symbolisena signaalina Eurooppalaisten kuluttajien mahdollisuudesta vaikuttaa ostopäätöksillään.

SerbikurpiAutamme asiakkaitamme mielellämme matkanjärjestämisessa tuntemissamme kohteissa myös Slovakian ulkopuolella. Kaikilla osaamisalueillamme olemme löytäneet luotettavia ja toimivia yhteistyökumppaneita niin kuljetus-, majoitus-, ravintola- kuin asiantuntijapalveluidenkin tiimoilta. Yrityksemme johtavia periaatteita on elinikäisen oppimisen tavoite ja laajennamme mieluusti tarjontaamme vielä muihinkin maihin.

Espanja Italia Kroatia Puola Slovakia Tanska

Puolassa kohteemme on jo monia vuosia ollut Krakova. Kaupunki ei lopu aukioiden, ravintoloiden ja kauppakatujen hallitsemaan keskiaikaiseen keskustaan. Torit keskustan ulkopuolella houkuttelevat joka matkalla asiakkaamme ihmettelemään elintarvikkeiden ja käyttötavaran paljoutta. Puolalaiset ovat todellista kauppiaskansaa! Krakovasta voi tehdä hienon päiväretken läheisiin puukyliin Wola Radziszowska, Lanckorona ja Wygiełzów.

Menneen totalitarismin monumenttina voidaan pitää Nova Hutan esikaupunkia, jonka tarinoita oppaamme väsymättä kertoo. Krakovassa suosimme keskusta ja joen välistä Kazimierzin kaupunginosaa, jossa majoittuminen ja illanvietot olemme todenneet veikeiksi. Ruokailusita huolehtiminen on tärkeimpiä ja mieluisimpia vastuualueitamme matkanjärjestäjänä ja olemmekin löytäneet Krakovasta loistavia ruokailupaikkoja.

Puolan raha on Zloty. Hintataso on edullinen ja valikoimat kaikkialla monipuoliset. Kielitaito Krakovan keskustan palveluissa on riittävä mutta syrjäseuduilla voi varautua kokeilemaan juttelua saksaksi tai piirtäen ja elekielellä. Tärkeä suomalainen lentoyhtiö lentää Krakovaan neljästi viikossa.

lanckorona