Mail varaus@normidmatkat.fi
Puhelin +358 400 441 491
Facebook

Korona-aikakauden matkailua, virtuaalikierroksemme!

Korona-aikakauden matkailua, virtuaalikierroksemme!


Matkailun vapautumista ja rajojen aukeamista odotellessamme olemme aloittaneet tulevien vuosien kohteidemme markkinoinnin ajantasalla verkossa lähetettävillä virtuaalikierroksilla. Kesän ja syksyn kuukausina asiakkaidemme suosikki-matkanjohtaja, Matti esittelee erilaisia kohteita paikanpäältä verkon välityksellä ja ystävämme voivat kaikkea tätä sitten kotisohvalta seurata. HELPPOA, HAUSKAA JA MIKÄ PARASTA, JOPA ILMAISTA!

Virtuaalikierrokset toteutetaan FACEBOOKin live-lähetyksinä, joita pääsee seuraamaan, vaikka ei olisi edes Facebbok-käyttäjä. Tilaajille annamme linkin kulloiseenkin lähetykseen. Tarvitset siis vain normaalin verkkoyhteyden ja puhelimnen tai tietokoneen.

Lähetyksille on määritelty pikkiriikkinen hinta, joidenkin ollessa kuitenkin kaikille maksuttomia. Osallistumisista tehdään joulukuussa yhteenveto, jossa ynnäillään laskutettava summa. Juuri parahiksi veronpalautusten aikaan. Ennen laskutusta julkaistaan vuodenj 2022 katalogimme, josta jonkin reissun tilaavat asiakkaat saavat kaikki live-lähetyksemme maksutta, kuten myös kuluvan vuoden matkoille osallistuneet.

Perustamme uuden sähköpostilistan, jolla näistä nojatuolimatkoista kerrotaan. Ilmoittaudu kiinnostuneeksi sähköpostiosoitteeseen: varaus@normidmatkat.fi ja teemme sinulle ”tilin” virtuaaliseuraajana! Lyhyt viesti riittää. Ilmoittauduttuasi jollekin kierrokselle saat joko FB-kutsun tai osallistumiskoodin, jos et ole FB-käyttäjä. Lasketaan sitten loppuvuonna yhteen nämä.

-Lähetyksiin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja voivat katsoa striimin. Vaikkapa kavereiden kanssa.
-Pidän kirjaa osallistuneista ja ynnäilen katsomiset loppuvuodesta laskuksi. Tässä on 24% alv.
-Jos jollakulla tulee selkeä este katsoa lähetys, niin ei laskuteta.
-Jos tekniikka pottuilee tai joudutaan perumaan tai siirtämään juttuja sään vuoksi niin ei laskuteta, mikäli et pääse ruudun ääreen.

Tässä kesäkuun ”matkat”! (Ajat Suomen aikaa):

Tiistaina 8.6. 18.00 Treviso – Venetsian pikkusisko. 2 tuntia/12€

Treviso on Venetsiasta parikymmentä kilometria sisämaahan sijoittunut kaupunki, jota myös halkovat vesistöt ja katujen varsia koristavat palatsit. Leivo Virtuaalikierroksen evääksi kaupungin kuuluisinta tuotetta, TIRAMISUA ja nouda pitkäripaisesta pullo seudun kuohuvaista eli PRO SECCOA!

Keskiviikkona 9.6. 18.00 Venetsian Canal Grande vesibusista käsin, Pyhän Markuksen aukio ja parhaat palat pienemmistä kujista. 2 tuntia/22€

Toivotaan kierroksen ajaksi nättiä ilmaa ja jos lähetys ottaa ja katkeaa on joko Matti tai aianaskin kamera mulahtanut kanaalin syvyyksiin…

Lauantaina 12.6. 16.00 Matin puutarhat ja mökki Slovenian Krka-joen laaksossa. MAKSUTON

Kevät on ollut kylmä mutta monet puutarhakasvit ovat jo lähteeneet kasvuun.

Tiistana 15.6. 18.00 BRATISLAVAN JANKOKRALIN PUISTO 6€

Torstaina 17.6. 18.00 BRATISLAVAN NÄKÖALAPAIKAT JA JOUKKOLIIKENNE 7€

Lisää julkaistaan lähempänä. Mielessä on mm. kokkailu-live Sloveniasta, Ljubljanan kaupunkikierros ja Zagreb.

ILMOITTAUDU SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SEURAA TARJONTAA NORMID-MATKATOIMISTON FACEBOOK-SIVULLA. Et sitoudu mihinkään ennenkuin tilaat ”reissun”.